Jäsenmaksut ja pelioikeudet 2017                päivitetty 12.9.2017

Jäsenmaksu on aikuisilta 91 euroa ja junioreilta 50 euroa. Jäsenmaksu maksetaan Helsinki City Golf Ry:n tilille OP FI15 5561 1820 019261. Jäsenmaksun eräpäivä on 28. helmikuuta. Viestikenttään jäsennumero.

Pelikausimaksut suoritetaan Paloheinä Golf Oy:n tilille Danskebank FI77 8000 9710 209986. Viestikenttään jäsennumero.

PELIOIKEUS PALOHEINÄSSÄ 2017

Helsinki City Golf ry:n kaikki jäsenet maksavat liittymismaksun (50 euroa) lisäksi jäsenmaksun (aikuiset 91 ja juniorit 50 euroa) seuralle, minkä lisäksi he lunastavat pelioikeuden kenttäyhtiö Paloheinä Golf Oy:ltä.

Pelioikeus Paloheinässä 2017
Aikuiset 495 euroa
Juniorit 375 euroa

Etu perheen lapsille 
Paloheinän pelioikeuden haltijoilla on mahdollisuus lunastaa lapsilleen Paloheinän pelioikeus perhehintaan. Lapsen pelioikeuden hinta muodostuu ikävuosien perusteella, 10 euroa per ikävuosi. Esimerkiksi 10-vuotiaan pelioikeuden hinta on näin ollen 100 euroa Lisäksi tulee maksettavaksi junioreiden jäsenmaksu 50 euroa. Perhehinta koskee alle 18-vuotiaita lapsia.

Pelaaminen Paloheinässä
Kaikilla Helsinki City Golfin jäsenillä on rajoittamaton pelioikeus kotikentällä Paloheinässä. Joka toinen lähtöaika on varattu Helsinki City Golfin jäsenille, joka toinen jokamiesgolfareille. Kaudella 2017 kaikki lähtöajat maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 17-18 ovat pelkästään Helsinki City Golfin jäsenten käytössä elokuun loppuun saakka. Jäsen voi pelata rajattomasti Paloheinässä siten, että hänellä voi olla voimassa yhtä aikaa enintään neljä yhdeksän reiän lähtöä (4 x 9). Jäsen voi lisäksi aina varata vapaita jokamieslähtöjä caddiemasterin tiskiltä 20 minuuttia ennen lähtöä.

Harjoitusalueet ja kärryt
Kaikilla HCG:n jäsenillä on maksuton oikeus rajattomasti käyttää harjoitus- ja lähipelialueita ilman eri maksua. Myös kärryjen käyttö on ilmaista.

Alennus rangepalloista
Kaikki HCG:n jäsenet saavat alennuksen rangepalloista koko kauden ajan. Alennus on henkilökohtainen ja koskee vain älykorteilla vuokrattuja palloja. Caddiemasterit lataavat palloja kortteihin halutun määrän, vähintään 20 euroa kerralla. Jos jäsen kadottaa korttinsa, jäljellä olevat pallot voidaan siirtää tietokoneelta uudelle kortille. Uusittava kortti maksaa kuusi euroa. Seuran jäsenet maksavat rangepalloista seuraavasti: 20 euroa 480 palloa, 50 euroa 1200 palloa ja 100 euroa 2400 palloa.

Kaverialennus
Pelioikeuden lunastanut HCG:n jäsen saa Paloheinässä tuoda kierrokselle mukaansa alennushintaan 1-3 kaveria kerralla. Kaverilipun hinta on 20 euroa 9 reikää ja 30 euroa 18 reikää. Junioripelioikeus ei anna oikeutta kaverialennukseen.


PALOHEINÄ PLUS ELI LAAJENNETTU PELIOIKEUS 2017

Helsinki City Golfin jäsenillä on mahdollisuus lunastaa myös Paloheinä Plus eli laajennettu pelioikeus sen kaverikentille (Hillside, Kulloo, Kurk, Nurmijärvi, Ringside, Ruukki sekä Vierumäen Classic) maksamalla Paloheinän pelioikeuden lisäksi 295 € ja 10 € (Ruukki 15 €) per kierros 18-reikäisellä kentällä.

Paloheinä ja Paloheinä Plus 2017
Juniorit 670 €
Aikuiset 790 €


Paloheinä Plussan käyttöehdot

1) Paloheinä Plussan kaverikentillä (Ringside, Nurmijärvi, Kurk, Kulloo, Hillside, Ruukki ja Vierumäki Classic) jäsen voi varata kerralla yhden kierroksen ja tehdä uuden varauksen samalle kentälle vasta kun aiemmin varattu kierros on pelattu.

2) Jäsen varaa ensin nettilätkän HCG:n ajanvarauksesta. Tämän jälkeen jäsen varaa peliajan suoraan kyseisen kentän caddiemasterilta ja ilmoittaa samalla käyttävänsä HCG:n pelioikeutta.
Kenttäkohtaiset säännöt ja maksaminen. kierrosmaksu 10 euroa paitsi Ruukissa 15 euroa.
-Nurmijärvi - lätkä noudetaan Paloheinän klubitalolta ja maksetaan samalla tiskillä
-Hillside - lätkä noudetaan Paloheinän klubitalolta ja maksetaan samalla tiskillä
-Kurk - lätkä noudetaan Paloheinän klubitalolta ja maksetaan samalla tiskillä
-Ruukki - lätkä noudetaan Ruukin tiskiltä ja maksetaan samalla Ruukin caddiemasterille
-Ringside - ei lätkää, maksetaan Paloheinä Golfin Oy:n tilille
-Kullo - ei lätkää, maksetaan Paloheinä Golfin Oy:n tilille
-Vierumäki Classic- ei lätkää, maksetaan Vierumäen caddiemasterille

Paloheinä Golf Oy:n tili: Nordea FI31 1572 3000 375 410, viestikenttään merkitään jäsennumero, kenttä ja pelipäivä.

3) Jäsen palauttaa pelilätkän kierroksensa jälkeen Paloheinän caddiemasterille viimeistään pelipäivän iltaan mennessä. Ruukin ja Vierumäen pelilätkät palautetaan kyseisten kenttien caddiemasterille. Se, joka ei palauta pelilätkää heti kierroksensa jälkeen, on velvollinen maksamaan lätkän jälkeensä varanneiden HCG-jäsenten mahdolliset greenfeet kunnes hän on palauttanut lätkän.

4) Kaverikenttien henkilökohtaiset tasoitusrajat eivät koske HCG:n jäseniä. Kyseisten kenttien caddiemasterit valvovat kuitenkin lähtöjen yhteistasoitusten rajoja. Pelaamista voivat rajoittaa kenttien luonnolliset ruuhkahuiput, kullakin kentällä järjestettävät kilpailut ja erikoistapahtumat, joiden ajankohdat on julkaistu Golfliiton Kisakalenterissa ja kunkin kentän nettisivuilla. Kenttäkohtaiset säännöt, kuten mahdolliset kärryvuokrat, selviävät kyseisten kenttien kotisivuilta.

5) Jäsen noudattaa kierroksia varatessaan kunkin kentän määrittelemiä varausoikeuksia, jotka vaihtelevat 2-8 vuorokauden välillä. Estynyt jäsen on velvollinen perumaan peliaikansa itse ajoissa. Nettilätkän voi perua vuorokautta ennen peliaikaa, tämän jälkeen peruutuksen voi tehdä vain Paloheinän caddiemaster.

6) Pelilätkien käyttöä valvotaan, ja HCG:n johtokunnalla on oikeus erottaa pelioikeuden väärinkäyttäjät seurasta. Johtokunnalla ja Paloheinä Golf Oy:n hallituksella on kesken kauden yhdessä oikeus tarkistaa pelioikeuden käyttöehtoja pelin edistämiseksi.

HCG:n jäsenillä on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin seitsemän kentän kaikilla muillakin käyttäjillä. Tarkemmat kenttäkohtaiset tiedot ja varaussäännöt julkaistaan kauden 2017 alussa.

Liity jäseneksi
Jäsenhakemuslomake löytyy Paloheinä Golf Oy:n sivulta hakemuslomake.