Jäsenmaksut ja pelioikeudet 2018    päivitetty 25.11.2017

HIFK GOLF RY:N JÄSENTEN PELIOIKEUDET PALOHEINÄSSÄ

Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 495 €
Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt arkisin ennen klo 14) 405 €
Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22 v.) 375 €

Paloheinän pelioikeuden haltijoilla on mahdollisuus lunastaa lapsilleen tai lapsenlapsilleen pelioikeus perhehintaan, 10 euroa per ikävuosi. Näin ollen 10-vuotiaan pelioikeuden hinta on 100 euroa. Lapsen on oltava alle 18-vuotias ja HIFK Golfin jäsen.

Pelikausimaksut maksetaan Paloheinä Golf Oy:n tilille Danskebank FI77 8000 9710 209986. Viestikenttään merkitään pelioikeuden haltijan jäsennumero. Uudet jäsenet saavat jäsennumeronsa seuraan liittymisen yhteydessä.


Pelaaminen Paloheinässä 2018

Paloheinässä joka toinen lähtöaika on varattu HIFK Golfin pelioikeuden lunastaneille jäsenille, joka toinen kertamaksua vastaan pelaaville jokamiesgolfareille. Jäsen voi varata lähtönsä omilla nettitunnuksillaan, puhelimitse tai caddiemasterin tiskiltä. Kaudella 2018 kaikki lähtöajat ma-ke klo 17-18 ovat pelkästään HIFK Golfin pelioikeudellisten jäsenten käytössä elokuun loppuun saakka. Jäsen voi pelata Paloheinässä siten, että hänellä voi olla yhtä aikaa voimassa enintään neljä yhdeksän reiän lähtöä (4 x 9). Pelioikeudellinen jäsen voi lisäksi aina varata vapaita jokamieslähtöjä caddiemasterin tiskiltä 20 minuuttia ennen lähtöä.

Alennus rangepalloista

Kaikki HIFK Golfin pelioikeudelliset jäsenet saavat alennuksen rangepalloista koko kauden ajan. Alennus on henkilökohtainen ja koskee vain älykorteilla vuokrattuja palloja. Caddiemasterit lataavat palloja korteille vähintään 20 euroa kerralla. Niitä voi ostaa seuraavissa erissä: 20 € 480 palloa, 50 € 1200 palloa, 100 € 2400 palloa.

Evergreen ja harjoitusalueet

Kaikilla HIFK Golfin pelioikeudellisilla jäsenillä on oikeus käyttää Evergreen-kenttää (par 3) ja muita harjoitus- ja lähipelialueita ilman eri maksua. Myös kärryjen käyttö on ilmaista.

Kaverialennus

Pelioikeuden lunastanut HIFK Golfin jäsen saa tuoda kierrokselle mukaansa alennushintaan 1-3 kaveria kerralla. Kaverilipun hinta on 20 € 9 reikää ja 30 € 18 reikää. Junioripelioikeus tai päiväpelioikeus ei anna oikeutta kaverialennukseen.

PELIPAKETTI KULLO-PALOHEINÄ

HIFK Golf ry:n jäsenet voivat lunastaa pelipaketin, joka oikeuttaa pelaamaan sekä Paloheinässä että Kulloossa. Uuden pelipaketin hinta on 790 € ja niitä on tarjolla rajoitettu määrä. Alle 18-vuotias, joka on HIFK Golfin jäsen ja jonka vanhempi tai isovanhempi on seuran pelioikeudellinen jäsen, voi lunastaa pelipaketin hintaan 20 € per ikävuosi.

KIERROSKORTIT KAVERIKENTILLE

Kenttäyhtiö Paloheinä Golf tarjoaa ensi kaudella kaikille HIFK Golfin jäsenille kierroskortteja sen kaverikentille. Kierroskorttikentät ovat Hillside, Nurmijärvi, Kurk, Ruukki, Vierumäen Cooke ja Classic. Kortteja on tarjolla viiden kierroksen erissä, kierroshinta on 29 euroa. Kierroskortin lunastaneiden ei tarvitse noutaa pelilätkiä Paloheinästä eikä maksaa erillisiä lätkänhoitomaksuja. Kierroskortin käyttäjä voi myös ottaa mukaan pelikavereita, joiden ei tarvitse olla HIFK Golfin jäseniä. Tarkemmat tiedot kierrosten varaamisesta julkaistaan tällä palstalla hyvissä ajoin ennen ensi kauden alkua.

HIFK GOLFIN JÄSENMAKSUT 2018

Jos lunastat jonkin yllä olevista pelioikeuksista, sinun on oltava HIFK Golf ry:n jäsen. Jos lunastat Kullo-Paloheinä -pelipaketin, voit vaihtoehtoisesti olla Kullo Golf ry:n jäsen.

HIFK Golfiin liittyminen ei vaadi pelioikeuden lunastamista. Voit HIFK Golfin nimissä lunastamasi Suomen Golfliiton tasoituskortin/digisovelluksen turvin pelata kertamaksua vastaan haluamillasi kentillä. Et voi kuitenkaan lunastaa yllä mainittuja pelioikeuksia liittymättä HIFK Golfin jäseneksi.

Jäsenmaksu on aikuisilta 91 €, junioreilta 50 €. Se maksetaan HIFK Golf ry:n tilille OP FI15 5561 1820 019261. helmikuun 2018 loppuun mennessä. Viestikenttään lisätään jäsennumero.

Jo et vielä ole HIFK Golfin jäsen mutta haluat liittyä, klikkaa alla olevaa hakemuslomake linkkiä ja täytä jäsenhakemus. Vastaamme 2-3 päivän kuluessa. Maksa jäsenmaksusi vasta kun olet saanut jäsennumerosi.

Liity jäseneksi
Jäsenhakemuslomake löytyy Paloheinä Golf Oy:n sivulta hakemuslomake.